Adriaan heeft Christel in de maling genomen

Adriaan heeft Christel in de maling genomen

Eerder vandaag is Adriaan naar Christel gelopen toen ze een bankje aan het verven was. Adriaan vroeg wat Christel aan het doen was en waarom ze zijn bankje aan het vernachelen was. Als Adriaan weer aan het werk is, vertelt hij Merel over zijn actie. Het is gewoon één grote grap natuurlijk lacht Adriaan. Hij is namelijk helemaal niet boos op Christel. Hartstikke leuk dat ze eindelijk een keer iets doet vervolgt hij met een glimlach. Merel kan er ook wel om lachen. Heb je ook niet later gezegd dat het een grap was? vraagt ze. Adriaan antwoordt van niet. Af en toe moet je ook wel een beetje tegen een grap kunnen benadrukt hij. Daar is Merel het mee eens. Zal Adriaan nog tegen Christel zeggen dat hij haar in de maling heeft genomen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *