Gerrit is Shelley haar houding spuugzat

Gerrit is Shelley haar houding spuugzat

Gerrit en Shelley zijn inmiddels geen stel meer maar ook de vriendschap lijkt de laatste tijd ver te zoeken. Dit stuit Gerrit tegen de borst en gaat daarom een gesprek met Shelley aan. Waarom doe je zo boos en hard? vraagt hij aan haar. Shelley reageert fel en heeft geen zin om het nogmaals uit te leggen. Gerrit laat op zijn beurt weten dat hij de houding van Shelley spuugzat is. Maakt me niet zoveel uit reageert Shelley bot. Shelley wil uit de buurt van Gerrit blijven gaat ze verder. Dit is beter voor mezelf en voor jou. Ze is nog steeds gekwetst over de situatie met standhouder Amy. Je houdt geen rekening met mijn gevoel en je hebt geen inlevingsvermogen. Je bent egoïstisch vindt Shelley. Gerrit vindt dat hij haar niks misdaan heeft en vertelt nogmaals dat er niks is gebeurd. De twee komen er niet uit samen en beëindigen vervolgens hun gesprek. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *