Hiske laat met veel pijn en wat moeite een tatoeage zetten

Hiske laat met veel pijn en wat moeite een tatoeage zetten

Na Franny is het ook de beurt aan Hiske om een tatoeage te laten zetten in de tattoo shop van Utopia 2. Samen met Kaylee bespreekt ze wat voor ontwerp ze erop wil laten zetten. Franny wil de tatoeage op haar voet laten zetten maar twijfelt nog over het ontwerp. Nu het moment daar is, vindt Hiske het toch wel erg spannend. Ik ga echt janken denk ik. Kaylee stelt haar gerust en zegt dat het op de voet niet één van de pijnlijkste plekken is. Ze neemt plaats op de stoel. Kaylee maakt de plek op Hiske haar voet schoon en gaat aan de slag. Hiske is zichtbaar gespannen en moet af en toe de tanden op elkaar zetten maar is na het zetten erg blij met haar nieuwe tatoeage.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *