Jessie wil dat Gerrit en Hiske de strijd met elkaar aangaan

Jessie wil dat Gerrit en Hiske de strijd met elkaar aangaan

Adriaan heeft een tijdje geleden zijn vegan bakkerij aan Gerrit en Hiske overgedragen. Het tweetal is de afgelopen tijd druk bezig om het succes van Adriaan te evenaren met hun Gerske brood. Als Jessie samen met Jens, Merel en Mylène in de silo zit, heeft hij een leuk idee. Het lijkt hem geinig om er een wedstrijd van te maken. Hij wil dat Gerrit en Hiske allebei één oven gebruiken en zo een week lang de strijd met elkaar aangaan om zoveel mogelijk broden te bakken en verkopen. Wie de meeste broden verkoopt, wordt de directeur en de ander is dan de medewerker van de dag gaat hij verder. Hij wil dit plan snel uitvoeren en loopt dan ook naar de computer om dit online te gooien op de webshop, zonder enig overleg met Gerrit of Hiske. Wat zullen de twee bakkers hiervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *