De woorden met Gerrit doen haar meer dan dat ze laat zien

De woorden met Gerrit doen haar meer dan dat ze laat zien

Shelley heeft zich teruggetrokken in haar huisje. Ze is zichtbaar aangeslagen van het gesprek met Gerrit, waarin hij haar heeft gevraagd waarom ze zo boos en hard doet. Tegenover haar ex is Shelley hard maar in het huisje komen de emoties naar boven en is ze huilend in bed gaan liggen. Christel bekommert zich om haar mede bewoner met liefdesverdriet. Wat vervelend om jou zo verdrietig te zien. Shelley ligt snikkend onder de dekens. Ondertussen kijkt ze in een spiegeltje en probeert ze haar make-upvegen weg te halen. Laat maar gaan. Het geeft niet stelt Christel haar gerust. Ze geeft Shelley vervolgens nog een aai over haar bol. Zou Gerrit weten dat ze zo van haar stuk is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *