Gerrit en Jessie worden gehypnotiseerd

Gerrit en Jessie worden gehypnotiseerd

Vanmiddag is hypnotiseur Jorrit de Feber in de mini samenleving gearriveerd om Jessie en Gerrit van het roken af te helpen. Wat heb ik me hier op verheugd, zegt Jessie vrolijk wanneer hij de hypnotiseur een hand geeft. Ook Gerrit komt aanlopen om de hypnotiseur te verwelkomen. Worden we tegelijk geholpen?, vraagt de mannelijke bewoner nieuwsgierig. Jorrit legt uit dat dit een mogelijkheid is, maar de behandeling beter individueel kan worden gedaan. Oké, antwoorden de mannen. Top. Even later zitten de mannen aan tafel wanneer Jorrit begint te praten. Ik ga van jullie een niet-roker maken,  zegt de hypnotiseur. Hij legt uit dat de hypnose het mentale stukje van het afkicken makkelijker zal maken. Het lichamelijke stukje is vaak minder goed te beïnvloeden, waardoor er toch trek kunnen ontstaan. Na het roken van de laatste sigaret, ontfermt Jorrit zich eerst over Jessie en dan over Gerrit. Zal het de mannen lukken om met het roken te stoppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *