Hoe zullen de mannen reageren op de missie van de vrouwen?

Hoe zullen de mannen reageren op de missie van de vrouwen?

Merel en Andrea staan in het Franter Palace wanneer de vrouwelijke bewoonster haar vlogcamera erbij pakt. Goedemiddag allemaal,  begint Merel. Naast mij staat hoofd wildplassen Andrea en we hebben maatregelen genomen om het wildplassen in Utopia 2 tegen te gaan. Andrea knikt en ze legt uit dat ze super soakers hebben om de wildplassende mannen mee te verjagen. Merel begint te lachen. Dit wordt fantastisch, zegt ze.
Even later loopt Andrea richting Franny om samen met haar de missie voor te bereiden. De vrouwelijke bewoonsters hebben voor de gelegenheid een survivor jack aangetrokken en ze lopen gewapend met de waterpistolen over het terrein. It’s on, zegt de nieuwe bewoonster. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *