Gerrit neemt ontslag als directeur van de bakkerij

Gerrit neemt ontslag als directeur van de bakkerij

Hiske staat in de silo wanneer Gerrit aan komt lopen. Er is een bakwedstrijd georganiseerd door Franny en Jessie, dus ik neem bij deze ontslag, zegt de mannelijke bewoner stellig. En daar voel ik me heel ontspannen bij. Hiske is verbaasd en vraagt zich af wat voor bakwedstrijd er is. Ga maar kijken, zegt Gerrit. Maar ons bedrijf heeft toch niks te maken met de wedstrijd?, zegt de vrouwelijke bewoonster verontwaardigd. Even later loopt Hiske naar Jessie en Merel die achter de computer zitten. Wat is er aan de hand?, vraagt Hiske. Jessie legt uit dat er goed en slecht nieuws is. Het goede nieuws is dat je 25 broden hebt verkocht in korte tijd, maar het slechte nieuws is dat Gerrit zojuist is gestopt als directeur van gerske brood. Hiske schiet direct in de stress. Hoe moet ik dat nou doen? In mijn eentje 25 broden bakken? Merel legt uit dat ze het niet eerlijk vonden dat Gerrit directeur was van gerske broden en ze daarom de wedstrijd hadden bedacht. Je staat voor, voegt Jessie toe.  Ik vind het slappe hap, zegt Christel die zich ook in het gesprek mengt. Gerrit staat al veel later op dan jij en nu is het een mooie reden om ermee te kappen. Hiske knikt, maar legt uit dat ze wel graag 100 broden wil verkopen. Maar ik heb echt een probleem. Hoe gaat Hiske dit regelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *