Brandon en Christel zijn klaar met de fronten en willen zoals vanouds een groep

Brandon en Christel zijn klaar met de fronten en willen zoals vanouds een groep

Brandon en Christel zitten op het terrein wanneer de groep ter sprake komt. Ik ben het zat,  zegt de mannelijke bewoner. Dat hele man-vrouw gebeuren. Christel is het met hem eens en legt uit dat ze gisteren met de vrouwen een plan wilden maken om de mannen te betrekken. Maar de vergadering is nooit door gegaan, want steeds had iemand iets. De vrouwelijke bewoonster stelt voor om gewoon weer normaal te doen. Brandon knikt. We staan stil, het schiet gewoon niet op. De mannelijke bewoner vraagt zich af wat de financiële update nu is, aangezien Merel de pinpas beheert. Het was grappig, maar ik ben er nu klaar mee. Hoe loopt dit af?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *