Hiske voelt zich in de steek gelaten en gaat verhaal halen bij Gerrit

Hiske voelt zich in de steek gelaten en gaat verhaal halen bij Gerrit

Gerrit zit op de bank in de silo wanneer Hiske aan komt lopen. Laat je me nou in de steek?,  vraagt de vrouwelijke bewoonster. Ik hou er niet van als mensen zich ermee gaan bemoeien, legt de mannelijke bewoner uit. Daar heb ik geen zin in. Hiske knikt, maar vraagt zich af waarom zij nu de dupe hiervan wordt. Ik zou Jessie en Franny vragen om het concept verder op te pakken, antwoordt Gerrit. Aangezien zij de wedstrijd hebben bedacht. Dan heb je twee nieuwe erbij. De vrouwelijke bewoonster is verrast. Maar dat slaat toch helemaal nergens op? De mannelijke bewoner legt uit dat hij er geen zin meer in heeft op deze manier. Het was gewoon een grapje om de gerse broden op de kaart te zetten, zegt Jessie die zich nu ook in het gesprek mengt. Reageer je nu niet overdreven? Daar is Gerrit het niet mee eens en legt uit dat hij zich er niet goed meer bij voelt. Dat is nu het geval en dat komt door zo’n grapje. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *