Jens praat met Franny over Mylène

Jens praat met Franny over Mylène

Franny en Jens zitten in de silo wanneer Mylène ter sprake komt. Denk je dat ze een relatie zou willen?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Jens vertelt dat ze het weleens heeft geopperd en hij vooral degene was die aangaf dat ze elkaar nog niet goed genoeg kennen. Ik kan haar nog veel te vaak niet plaatsen. De mannelijke bewoner vervolgt dat een relatie voor hem iets heel definitiefs is. Franny vraagt zich af of hij denkt dat het nog gaat veranderen. Jens haalt zijn schouders op. Ik weet het niet of die mogelijkheid er in de toekomst in zit. Maar voor mij heeft het beginnen van een relatie nog meer tijd nodig. Franny knikt. Geen haast. Denk jij dat de twee bewoners het ooit nog officieel gaan maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *