De bewoners hebben een discussie over de lingerie party van Shelley. Zal het evenement nog doorgaan?

De bewoners hebben een discussie over de lingerie party van Shelley. Zal het evenement nog doorgaan?

Shelley zat afgelopen avond achter de computer wanneer Jens en Jessie aan komen lopen. We willen het graag ergens met je over hebben, begint Jens. We gaan niets afzeggen, antwoordt Shelley. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat niet iedereen mee hoeft te helpen bij het evenement. Jens is echter van mening dat er te weinig kaarten zijn verkocht en dat ze er als groep over moeten stemmen. Ik haal het offline, zegt de mannelijke bewoner. Dit valt in verkeerde aarde bij Shelley. Dat bepaal jij niet. Ik heb geen zin in om er nu over te praten. Jens legt uit dat morgen in zijn ogen te laat is en hij het nu wil bespreken. Voor mij is het belangrijk, zegt Shelley. Laat mij gewoon. Het gaat door. Jens is niet overtuigd. Als je er nu niet binnen anderhalf uur op terugkomt, halen we het evenement offline, zegt hij.

Even later zitten Jens, Christel, Hiske, Mylène, Jessie en Merel in de silo wanneer Jens over de lingerie party begint. De mannelijke bewoner legt uit dat hij Shelley heeft aangesproken op haar planning en dat ze vandaag niet wil praten. Ik heb gezegd dat we het er vandaag nog over moeten hebben, omdat het anders te laat is om te annuleren. Jessie is van mening dat ze het niet door kunnen laten gaan met het aantal verkochte kaarten. Maar volgens Shelley moet het doorgaan, aangezien het haar droom is, voegt Jens toe. Christel knikt en legt uit dat Shelley er erg naar uitkijkt. Mylène is het met haar eens, maar zegt dat Shelley niet echt haar best heeft gedaan. Ze doet wel genoeg goede dingen, zegt Hiske even later. Ik begrijp zakelijk dat het niet door kan gaan, maar ik snap ook dat Shelley hier erg verdrietig over is. Jessie reageert dat Shelley genoeg kansen heeft gekregen en ze niet hard haar best heeft gedaan. Ik begrijp dat ze het rot vind, maar nu laten we de mensen wachten. Hiske is van mening dat het voor de vrouwelijke bewoonster als een grote afgang zal voelen indien ze het evenement moet afblazen. Ik begrijp haar wel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *