Mylène peilt bij Jens hoe hij denkt over hun relatie

Mylène peilt bij Jens hoe hij denkt over hun relatie

Mylène en Jens zaten gister avond achter de computer wanneer de vrouwelijke bewoonster over hun relatie begint. Als je niet wil daten, dat is prima, zegt Mylène. Maar hoe moet ik je leren kennen op het moment dat we niets doen samen? Jens knikt en geeft toe dat ze niet veel praten over gevoelens. Het is soms best intens dat we veel met elkaar doen en daarom vind ik het ook weleens fijn om met iemand anders te zijn. Mylène begrijpt dit en legt uit dat hij dit dan moet aangeven. Je laat het nu bijna lijken alsof we geen tijd met elkaar doorbrengen, antwoordt Jens. Ik weet niet goed wat we hier kunnen doen. Mylène zucht. Ik wil je begrijpen, zegt de vrouwelijke bewoonster. Wanneer ik iemand leuk vind, wil ik alles van diegene weten. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *