Hiske en Adriaan willen Shelley een hart onder de riem steken

Hiske en Adriaan willen Shelley een hart onder de riem steken

Adriaan en Hiske hebben het een beetje te doen met Shelley. De vrouwelijke bewoonster krijgt de laatste tijd veel te voortduren vinden ze. Naast al het gedoe met Gerrit hebben de bewoners ook veel kritiek op haar lingerie evenement. Hiske vindt dat iedereen een beetje lief moet doen tegen haar, ze is gewoon heel verdrietig. Volgens haar heeft ze het op dit moment zwaar en zit ze niet lekker in haar vel. De manier waarop men tegen Shelley praat vindt ze echt niet door de beugel kunnen. Op dit moment kan ze wel andere steun gebruiken, gaat de vrouwelijke bewoonster verder. Adriaan knikt en is het helemaal met haar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *