De bak wedstrijd valt niet in goede aarde bij Gerrit en Hiske ze zijn teleurgesteld

De bak wedstrijd valt niet in goede aarde bij Gerrit en Hiske ze zijn teleurgesteld

Jessie kwam gisteren op het idee om, zonder overleg met Gerrit en Hiske, een bak wedstrijd te organiseren. Een strijd tussen de twee bakkers kwam vervolgens meteen online op de webshop. Toen het bakkers duo hier later achterkwam,  wilde Gerrit hier niet aan meewerken. Ook vanochtend staat zijn besluit nog steeds vast. Hiske vindt echter dat ze de bestelde broden niet zomaar kan annuleren. Die wedstrijd, dat is gewoon een kut streek, klaar! vindt de vrouwelijke bewoonster. Gerrit vindt op zijn beurt dat het doel van de aankoop verdwijnt nu het bakkers duo die bak wedstrijd niet met elkaar aangaan. Dan gaat Jessie maar contact opnemen met al die mensen, vindt hij, wat jij met jouw broden doet, mag je zelf weten. Hiske besluit om gewoon te beginnen met bakken en wil het er straks met Jessie over hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:55

    En wederom een naar geintje van Jessie waar anderen weer onder lijden. Wordt hoog tijd dat ze Jessie eens er uit zullen gaan stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *