Jens wordt met een speciaal ontbijtje gewekt op zijn verjaardag

Jens wordt met een speciaal ontbijtje gewekt op zijn verjaardag

Net na negen uur vanmorgen verzamelde de groep zich om Jens wakker te maken. Het is zijn 26e verjaardag vandaag. Gerrit en Jessie hebben een heerlijke frikandel voor hem gebakken en lopen met de rest van de groep richting zijn slaapvertrek. Zingen we? vraagt Christel voordat ze naar binnen stormen. Adriaan doet de deur open en springt bovenop het bed van Jens en Mylène. De twee bewoners schrikken wakker. Er wordt gezongen en het bed van de jarige Jop wordt al gauw bedekt met confetti en slingers. De frikandel wordt aan hem overhandigd. Dankjewel, schatten, bedankt Jens de groep. Dit is echt lekker wakker worden, zegt hij terwijl hij een hap neemt van zijn frikandel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *