Mylène is helemaal klaar met Shelley en vloekt erop los

Mylène is helemaal klaar met Shelley en vloekt erop los

Als Mylène en Shelley elkaar vanochtend in het slaapvertrek treffen, wordt er behoorlijk gevloekt door Mylène. Shelley schijnt vlak hiervoor de deur tegen haar aangegooid te hebben. Achterlijke zeug! roept Mylène boos. Woest loopt de vrouwelijke bewoonster naar de silo na dit akkefietje. Die heeft een kronkel in haar hoofd, mompelt ze. Als Shelley even later ook de silo inloopt vervolgen de vrouwelijke bewoonsters hun ruzie. Jij doet het als eerste, hè? begint Shelley als ze een gesprek opvangt over het voorval. Volgens Mylène ging dit niet expres en bovendien lag Shelley in bed toen ze de deur dichtgooide. Het ging niet per ongeluk, je kan best een deur normaal dichtdoen, vindt Shelley. Mylène verheft haar stem. Deze discussie gaat nergens over, je argument is nergens op gebaseerd, zegt ze fel, je bent echt achterlijk!. Shelley verlaat vervolgens het gesprek. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *