Volgens Gerrit had het evenement van Shelley nooit online moeten komen

Volgens Gerrit had het evenement van Shelley nooit online moeten komen

Shelley krijgt de afgelopen dagen veel voor haar kiezen, voornamelijk over haar evenement wat niet goed loopt. Jessie bespreekt dit lingerie evenement met mede bewoner Gerrit. Hij vindt het niet gek dat mensen veel commentaar op Shelley afvuren. Als Shelley dagenlang haar afspraken niet nakomt, is het logisch dat mensen op haar afstappen gaat hij verder. Volgens Gerrit heeft Franny gezegd dat Shelley zich aangevallen voelt. Shelley wilde vanochtend ook geen gesprek voeren over haar evenement. Als je echt zo’n slapjanus bent, moet je hier niet zijn gaat Jessie hoofdschuddend verder. Ik ben die kleuters zat benadrukt hij. Volgens Gerrit had het evenement nooit online moeten komen. Zijn jullie het met Gerrit eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *