Met pijn in haar hart annuleert Shelley haar lingerieparty

Met pijn in haar hart annuleert Shelley haar lingerieparty

Na al het gedoe rondom haar evenement roept Shelley de groep bij elkaar. Als iedereen er is neemt ze het woord. Ze laat weten dat er slechts elf kaarten zijn verkocht, waarvan er zo’n acht mensen naar het evenement komen. Ik vind het heel moeilijk om de stekker eruit te trekken omdat ik het belangrijk vind voor mezelf voegt ze eraan toe met verdriet in haar ogen. Ook moet ze nog kwijt dat ze het kwalijk vindt dat ze weinig steun kreeg vanuit de groep. Jessie trekt hieruit al snel de conclusie dat een lingerie evenement niet werkt in Utopia. Het evenement van Shelley gaat dus definitief niet door. Vinden jullie het een goed besluit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *