Jessie vindt dat Hiske de kantjes er vanaf loopt qua organisatie van evenementen in Utopia 2

Jessie vindt dat Hiske de kantjes er vanaf loopt qua organisatie van evenementen in Utopia 2

Hiske regelt op dit moment alle evenementen in Utopia 2 maar Jessie heeft hier wel wat vraagtekens bij. Zo laat hij weten aan mede bewoners Brandon en Merel. Hij vindt namelijk dat ze niet beschikt over de organisatorische vaardigheden om een evenement tot een succes te maken. Hij vindt dat Hiske er totaal geen vaart achter zet. Ze loopt de kantjes er vanaf. Ik vraag me af wat ze eigenlijk doet gaat Jessie enigszins geïrriteerd verder. Hij besluit op Hiske zelf af te stappen om dit te bespreken. En vraagt haar op de man af wat ze de laatste tijd nu precies doet rondom de evenementen. Wat gaat er de laatste tijd fout? Evenementen die niet online komen, markten die verplaatst moeten worden? gaat hij verder. Dag, Jessie, ik ga hier niet verder op in antwoordt Hiske geïrriteerd. En geeft verder aan dat ze wel degelijk veel aan het regelen is voor de markten en andere evenementen. Ze laat weten dat Merel ook verantwoordelijk hiervoor is, niet alleen zij. Dit schijnt niet bij Jessie bekend te zijn. Vinden jullie Jessie zijn bevindingen terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 14:30

    Hey Jessie ga zelf eens aan het werk ipv steeds te zeggen dat anderen de kantjes eraf lopen. Waar haal je de tijd toch vandaan om anderen te controleren terwijl jij zo druk bent met alles. Dat claim je namelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *