Dylan belt met Ben Saunders om over de opening van de tattoo shop te praten

Dylan belt met Ben Saunders om over de opening van de tattoo shop te praten

Eergisteren ontvingen Dylan en Kaylee heugelijk nieuws via de post. Ben Saunders wil namelijk graag bij de opening van hun tattoo shop zijn. Vandaag belt Dylan hem om wat dingen te bespreken. Hij benadrukt dat hij het ontzettend tof vindt dat Ben bij hun evenement aanwezig wil zijn. Het lijkt Ben leuk om zelf ook een tatoeage te zetten bij één van de bezoekers. Er wordt gesproken over een acoustisch optreden dat Ben zal verzorgen in Utopia 2. Sick reageert Dylan enthousiast als hij het telefoongesprek beëindigt. Zal het evenement een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *