Christel en Franny eisen meer transparantie rondom de financiën van Utopia 2

Christel en Franny eisen meer transparantie rondom de financiën van Utopia 2

Tijdens de vergadering beginnen Christel en Franny over de financiën. Jessie doet op dit moment in zijn eentje de financiën. De twee vrouwen eisen daarom meer transparantie van Jessie. Hier is hij het totaal niet mee eens. Dan moet iemand anders de financiën gaan doen. Dan wens ik jullie veel succes gaat Jessie verder. Franny vindt dat er meer communicatie moet zijn over de financiële beslissingen in Utopia 2. Ik vind het van de zotte reageert Jessie fel. Andrea haakt erop in en zegt dat niet alleen Jessie de boeman is. Ze hebben in een eerdere vrouwenvergadering onderling aangegeven dat Gerrit, Jens en Jessie vaak de grote beslissingen nemen en aan het woord zijn. Dit willen zij graag anders zien. Het enige wat we nu zeggen is dat we meer transparantie willen benadrukt Christel nogmaals. Jessie staat boos op. Ik overleg genoeg op dit moment. Ik ga niet meer overleggen. Zie je liever iemand anders op de financiën, be my guest eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *