Brandon krijgt een mail binnen met een bod voor de iglo tent

Brandon krijgt een mail binnen met een bod voor de iglo tent

Als Brandon door de mailbox aan het scrollen is, komt er een mail binnen over de iglo. Chris roept hij. Hij leest de mail vervolgens aan een fietsende Adriaan voor. Is de iglo tent al verkocht? Ik wil hem graag gebruiken voor educatieve groenten en fruitprojecten. De iglo is in principe van Adriaan maar hij vindt dat hij van iedereen is en dat de iglo best verkocht mag worden. Christel was er eerst fel tegen de verkoop van de iglo maar ze wil er nu wel over nadenken. Brandon bespreekt dit vervolgens ook met Jessie. Hij laat weten dat hij niet weer oorlog in de tent wil en ze de iglo tent beter kunnen behouden in Utopia 2. Jessie gaat hier mee akkoord. Dit nieuws brengt Brandon aan Christel. Jij wil graag dat ding houden, nou, dan gaat hij toch nergens heen eindigt Brandon het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *