De vrouwen hebben de pinpas overgedragen, Jessie heeft deze weer in zijn bezit

De vrouwen hebben de pinpas overgedragen, Jessie heeft deze weer in zijn bezit

De pinpas is de afgelopen dagen in het bezit geweest van de vrouwen. De mannen en de vrouwen waren in groepen verdeeld maar nu alles weer normaal is tussen deze groepen wil Jessie de pas terug. Merel heeft hem al verteld waar de pas ligt en waar hij deze kan vinden maar dit is wat Jessie betreft niet voldoende. Hij wil dat Merel de pas persoonlijk overhandigt en dat ze de groep uitlegt waar de nieuwe kosten voor hebben gediend. De vrouwen hebben namelijk direct bij het verkrijgen van de pinpas sushi besteld en Jessie wil dat Merel zich daar nu voor gaat verantwoorden. Terwijl Jessie blijft aandringen dat Merel de pas moet gaan halen, blijft ze dit weigeren. Beiden lijken te trots te zijn om toe te geven.

Na wat kibbelen is de pinpas uiteindelijk weer terug bij Jessie. Wanneer Merel bij haar huisje staat, komt Jessie naar haar toe lopen. Hij vraagt haar naar de pas die Merel zonder te aarzelen aan hem overhandigt. Heb je nog wat op te biechten? vraagt hij aan zijn mede bewoner. Merel zwijgt. Merel kijk me aan, zijn er geen gekke dingen gebeurd vraagt hij haar nogmaals. Dat zie je vanzelf als je de rekening opent antwoordt Merel. Jessie loopt niet helemaal gerustgesteld terug naar de silo. Zal hij iets aantreffen op de rekening wat hem niet bevalt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *