Er zijn vier nieuwe dieren in Utopia 2 gearriveerd!

Er zijn vier nieuwe dieren in Utopia 2 gearriveerd!

Merel loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Franny haar roept. Merel, kom snel! Mylène heeft iets leuks geregeld. Hierop komt Merel snel naar haar mede bewoners toe. Nou vertel, wat heb je geregeld vraagt ze. Mylène laat trots weten dat er vier Indonesische loopeenden naar Utopia 2 komen. Dan krijgen we misschien baby eendjes voegt ze eraan toe. Merel begint te lachen. Ik heb hier nog nooit een eend gezien, wat leuk gaat ze verder. Franny stelt voor om een slaapplaats voor hen te maken. Ander halfuur later staat er een doos bij de poort en Mylène rent snel naar het pakket toe. Ik ga ze bij de vijver zetten zegt ze enthousiast. Merel, Gerrit, Erik en Franny komen het spektakel aanschouwen. Mylène opent de doos waarna de eenden direct de vijver in springen. Kijk ze gaan roept Merel enthousiast. Ze gaan het terrein verkennen. Wat vinden jullie van de nieuwe dierlijke bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *