Gerrit en Jessie houden een bestelde computer achter voor de groep

Gerrit en Jessie houden een bestelde computer achter voor de groep

Jessie en Jens zitten afgelopen avond achter de computer wanneer Jessie een idee oppert. Ik heb iets leuks geregeld zegt Jessie. Ik heb een verjaardagsfeestje voor je geregeld. Er is een uur muziek in de silo maar dan moet je er wel voor zorgen dat alle bewoners 5 minuten lang binnen blijven als ik naar buiten ga voegt hij eraan toe. Jens zucht en legt uit dat hij geen behoefte heeft aan een feestje. Jessie knikt maar legt uit dat vanavond de nieuwe computer binnen zal komen. Adriaan weet er ook van en dan hebben we samen een nieuwe computer. Jens denkt na en vraagt zich af of het niet op gaat vallen op het moment dat de mannen de computer actief gaan gebruiken. Zo vaak komen we ook niet bij jou in de boot gaat hij verder. Jessie denkt echter dat ze er nooit achter gaan komen. Dat komt goed benadrukt hij. Niet veel later loopt Jessie richting de boot en spreekt Gerrit aan om ook hem over zijn plan in te lichten. Komt hier een computer vraagt Gerrit verwachtingsvol. Jessie knikt. Gerrit gilt het uit. Fantastisch, hier komt nooit iemand voegt hij eraan toe. Jessie laat weten dat hij zijn plan enkel aan Jens, Adriaan heeft verteld. Ik vind het fantastisch reageert Gerrit. Hopen dat de slechteriken er niet achter komen benadrukt hij.

Terwijl de andere bewoners nog wat later nietsvermoedend dansen in de silo, lopen Gerrit en Jessie over het terrein. De twee mannen lopen richting de poort om hier de stiekem bestelde computer op te halen. Niemand heeft het door zegt Jessie terwijl hij een vuilniszak om de doos wikkelt. Even later loopt hij de boot in om het pakket uit te pakken. Fantastisch toch zegt Jessie in zichzelf wanneer hij de computer uitpakt. Dit is een mooie plek. Ik zou het zo geweldig vinden als dit nooit uitkomt gaat hij verder. Wat later komt ook Gerrit de boot in om het nieuwe apparaat te bewonderen. Ik moest voor de afleiding een drankje nemen zegt Gerrit. Jessie knikt en stelt voor om tegen Merel te zeggen dat de computer nog niet geleverd wordt. We stellen de levering telkens met drie dagen uit gaat hij verder. Gerrit ziet het wel zitten en besluit de pc direct uit te proberen. Hij doet het zegt hij blij. Dit is geweldig. Hoe lang zal het duren voordat de anderen erachter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *