Zou Merel opnieuw zoenen met Jessie?

Zou Merel opnieuw zoenen met Jessie?

Gerrit, Merel, Andrea, Erik en Christel zitten afgelopen avond op de bank wanneer Gerrit over mede bewoner Jessie begint. Zou je hem afwijzen als hij je weer zoent? Merel knikt. Ja, als het niet zo was zou ik het ook zeggen voegt ze eraan toe. Gerrit vraagt zich af wat de reden hiervoor is. Het is gewoon een pleurisventje lacht Merel. Gerrit legt uit dat haat en liefde dicht bij elkaar ligt. Je houdt ook van hem vervolgt hij. Dit kan Merel niet ontkennen. Dat is waar geeft ze toe. Dus je weet zeker dat het niet meer gaat gebeuren zegt Gerrit even later. Wat wil je ervoor inleggen? Merel lacht. Mijn zakgeld voegt ze eraan toe. Gerrit stelt daarna voor om een rondje in de vijver te doen als ze haar belofte toch breekt. Oké dat is goed antwoordt Merel. Andrea begint te lachen. Ik hoop echt dat jullie gaan zoenen. Denken jullie dat er nog iets gaat gebeuren tussen Jessie en Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *