Hiske en Christel praten over de iglo, verkopen of niet?

Hiske en Christel praten over de iglo, verkopen of niet?

Hiske en Christel zitten in hun huisje wanneer de iglo ter sprake komt. Wat doen we er nou mee vraagt Hiske. Hij was 1200 euro antwoordt Christel. Maar de rits is kapot voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze de iglo een leuke plek vindt in het geval ze een high tea hebben en het slecht weer is. Van mij hoeft hij niet weg benadrukt ze. Hiske knikt maar vraagt zich af wat ze ervan vindt als ze van het geld heaters kunnen kopen en het plateau in de tuin kunnen aankleden. Jij bent er dus al uit en wil ‘m weg hebben vraagt Christel. Hiske schudt haar hoofd en laat weten dat ze alle mogelijkheden wil bekijken. Ik vind de manier hoe het is gegaan gewoon niet tof antwoordt ze. Hiske stelt dan ook voor om na te denken over wat ze precies willen. Ik heb daar nu geen antwoord op zegt Christel. We moeten er de tijd voor vrijmaken om er even voor te zitten vervolgt ze. Ze is van mening dat ze eerst samen op één lijn moeten zien te komen en hun idee erna in de groep kunnen gooien. Ik hoef niet met Jessie rond de tafel benadrukt ze. Hiske stemt hiermee in maar vindt dat ze er niet te lang mee moeten wachten. Woensdag moet er wat staan. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *