Jessie heeft vertrouwen in de uitvoering van zijn plan om de computer achter te houden

Jessie heeft vertrouwen in de uitvoering van zijn plan om de computer achter te houden

Jessie ligt afgelopen avond in bed terwijl Gerrit naast hem achter de nieuwe achtergehouden computer zit. Zullen we het Andrea ook vertellen? stelt Gerrit voor. Jessie schudt zijn hoofd. Niemand meer. Ik vind het echt leuk benadrukt hij. En legt verder uit dat in het geval Jens en Adriaan niets zeggen het geheim lang kan blijven voortbestaan. Het moet de komende weken alleen niet fout gaan. De verhalen tegenover de bewoners zullen steeds lastiger worden vervolgt hij. En laat weten dat ze toch ooit moeten gaan vertellen dat de tweede computer helemaal niet komt. Maar ik beheer de pinpas, dus ze komen er nooit achter. Dan zeg ik gewoon dat de betaling is misgegaan eindigt hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *