Hiske vindt Shelley knapper dan Mylène

Hiske vindt Shelley knapper dan Mylène

Op deze nieuwe dag gaan Shelley en Mylène op de foto voor FHM. Terwijl de dames zich klaarmaken, praten Hiske en Christel over de fotoshoot. Zij heeft natuurlijk wel een enorme voorsprong op Shelley als het gaat om mooie foto’s maken zegt Hiske over Mylène. Daar lijkt Christel het niet helemaal mee eens te zijn. Volgens haar is Shelley echt gegroeid in het poseren voor de fotocamera. Die was echt veel zekerder van zichzelf en ze volgde mijn aanwijzingen goed op legt ze verder uit. Dat was echt een verschil met de keren daarvoor benadrukt ze. Dat kan volgens Hiske wel kloppen. Persoonlijk vind ik Shelley knapper dan Mylène gaat ze verder. De twee dames zijn benieuwd hoe de fotoshoot zal gaan. Christel laat weten dat de Shelley en Mylène in ieder geval sexy op de foto gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *