Andrea voelt dat Mylène haat tegenover haar heeft

Andrea voelt dat Mylène haat tegenover haar heeft

Franny en Andrea zitten samen te kletsen op het Utopia 2 terrein. Al snel gaat het gesprek over Mylène. Mylène heeft gewoon een haat naar mij zegt Andrea. Zij mag mij niet voegt ze eraan toe. Franny lijkt dit te begrijpen. Ze heeft moeite met je zegt ze tegen mede bewoner Andrea. Toch vertelt Franny dat Mylène het steeds chiller vindt worden met de nieuweling. Andrea glimlacht. Ik doe niets met haar geeft ze als reden. Volgens Franny voelt het voor Mylène in ieder geval prettig op deze manier. Nou mooi, dan blijf ik lekker zo doorgaan lacht Andrea aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *