Jessie en Adriaan denken dat mede bewoner Christel een beest in bed is

Jessie en Adriaan denken dat mede bewoner Christel een beest in bed is

Christel loopt over het terrein en dat trekt de aandacht van Jessie en Adriaan. Ik zit hier inmiddels al zo lang begint Jessie tegen Adriaan. Af en toe kijk ik naar Christel en dan denk ik, ik zou jou ook nog wel doen ook voegt hij eraan toe. Adriaan lacht. Ik heb dat ook wel bij Christel geeft hij toe. Ik denk dat ze een beest is gaat hij verder. Dat denkt Jessie op zijn beurt ook. Christel kan je wel in je bed hebben gaat hij overtuigd verder. Toch roept Jessie zijn gedachten al snel een halt toe. Gaan we niet aan beginnen schudt hij lachend zijn hoofd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *