Mylène vertelt aan Andrea waarom Jens moest huilen tijdens zijn verjaardag

Mylène vertelt aan Andrea waarom Jens moest huilen tijdens zijn verjaardag

Jens was gisteren jarig en daarom hadden de bewoners een verjaardagsfeest voor hem georganiseerd. Jens liep echter na een tijdje weg van zijn eigen feestje. Terwijl de bewoners verbouwereerd verder feestten, zocht Jens een rustig plekje op. Mylène staat te eten in de silo en ze besluit Andrea te vertellen over afgelopen avond. Gisteravond lag hij al op de bank te huilen vertelt Mylène. Volgens haar is het op je verjaardag moeilijk als je het niet met je familie kan vieren. Toch is Jens volgens haar wel weer tot rust gekomen. Hij heeft gisteren nog post gekregen gaat Mylène verder. Dat maakt het allemaal wel een stuk beter benadrukt ze. Andrea is blij om dit te horen. Gelukkig eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *