Erik bespreekt zijn bouwplannen met mede bewoner Brandon

Erik bespreekt zijn bouwplannen met mede bewoner Brandon

Vandaag is een grote partij met bouwmateriaal Utopia 2 binnengekomen. Erik en Brandon willen dit gaan gebruiken bij het bouwen van het sanitair gebouw. Als de twee het materiaal hebben afgedekt, vertelt Erik wat hij in gedachten heeft voor het bouwwerk. Hij legt uit dat hij aan elke kant van het gebouw een raam wil, zodat er genoeg licht binnenkomt. Erik overlegt met Brandon over de afvoer van de sanitaire voorzieningen. De twee mannen willen deze namelijk niet onder het huisje laten lopen. Ik denk dat we ze gewoon binnen langs moeten laten lopen gaat Erik verder. Daar is Brandon het mee eens. Hoe zal het sanitaire gebouw er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *