Shelley en Mylène worden klaargemaakt voor de FHM fotoshoot

Shelley en Mylène worden klaargemaakt voor de FHM fotoshoot

Visagiste Kimberly stapt Utopia 2 in met een koffer en ze wordt opgevangen door Mylène en Shelley. Samen lopen ze naar de silo omdat er daar de meeste ruimte is om te werken. Hebben jullie er een beetje zin in vraag de visagiste vrolijk en de twee dames antwoorden allebei positief. Gezonde spanning zegt Mylène lachend. Als Kimberly al haar spullen heeft klaargezet vraagt ze aan Shelley hoe ze er graag uit wil zien. Zo natuurlijk mogelijk antwoordt Shelley. Verder legt Shelley uit dat ze rode lippenstift het beste bij haar vindt passen. De visagiste besluit daarom om bij Shelley wat meer op de lippen te focussen en bij Mylène zal de focus wat meer op de ogen komen te liggen. Kimberly gaat direct aan de slag met Mylène en later zal Shelley mooi opgemaakt worden. Later zal de fotoshoot plaatsvinden. Hoe zal het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *