Hiske vertelt over de pittige proef die komen gaat tijdens de Utopia meerspelen

Hiske vertelt over de pittige proef die komen gaat tijdens de Utopia meerspelen

Terwijl Mylène en Shelley mooi worden opgemaakt voor hun fotoshoot, roept Hiske de andere bewoners bij elkaar. Als ze even later samen met Jessie, Franny, Merel en Gerrit op het strandje staat, legt Hiske uit dat de Utopia Meerspelen dit keer in het teken staan van de Koningspelen. Jullie zijn vandaag de koningen en koninginnen van de Utopia Meerspelen zegt ze enthousiast. De vier bewoners zijn teamcaptains van hun eigen team wat betekent dat ze hun teamleden moeten motiveren om te strijden voor de winst. Het wordt best wel een pittige proef gaat Hiske verder. Het is in mijn ogen de tofste proef van de Utopia Meerspelen tot nu toe. Ze vertelt verder dat de winnaars informatie krijgen over de prijs. En die is echt te gek verzekert ze. De bewoners hangen aan de lippen van Hiske. Ik vind het spannend geeft Merel toe. De bewoners kijken uit naar de strijd. Wie zal er uiteindelijk met de winst vandoor gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *