Jessie vindt de tattoo shop de grootste teleurstelling van het jaar

Jessie vindt de tattoo shop de grootste teleurstelling van het jaar

Dylan en Kaylee zijn bezig in de tattoo shop als Hiske binnen komt lopen. Binnenkort is de officiële opening van de shop maar Hiske heeft nog een idee. We hebben ook nog een pre-opening nodig met de bewoners zegt ze enthousiast. Dylan en Kaylee vinden het een leuk idee en ze gaan snel aan de slag met het opzetten van een klein feestje vanavond. Hiske lijkt erg positief te zijn over de tattoo shop maar aan de andere kant lijkt van het terrein lijkt dit juist het tegenovergestelde. De tattoo flop noem ik het vanaf vandaag zegt Jessie gefrustreerd tegen Merel. Zeven jaar en dan is het geld terugverdiend voegt hij eraan toe. Merel laat weten dat ze het er nog met Dylan en Kaylee over wil hebben. Wat een verdriet gaat Jessie verder. De grootste teleurstelling van het jaar eindigt hij. Zijn jullie het met Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *