Adriaan is teleurgesteld in de tattoo shop, Kaylee en Dylan benutten de kansen niet

Adriaan is teleurgesteld in de tattoo shop, Kaylee en Dylan benutten de kansen niet

Adriaan heeft in de silo een gesprek gehad met Jessie, Gerrit en Merel over de tattoo shop. Het groepje vindt dat er maar weinig klanten komen en dat het verwachte succes vooralsnog uitblijft. Wat later besluit Adriaan het met Hiske over de tattoo shop te hebben. Het gaat mij meer om de kans die ze niet eens benutten begint hij het gesprek. Dat vind ik zo jammer benadrukt hij. Volgens Adriaan zit Gerrit al maanden te wachten op zijn dj booth, terwijl Dylan en Kaylee al meteen een investering krijgen voor de tattoo shop. Dat klopt volgens Hiske. Dat vind ik best wel storend als ik eerlijk ben gaat Adriaan verder. Hij is van plan om nog met Dylan en Kaylee te gaan praten. Wordt vervolgt dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *