Shelley en Mylène doen een fotoshoot voor het mannenblad FHM

Shelley en Mylène doen een fotoshoot voor het mannenblad FHM

Tijd voor de fotoshoot voor het mannenblad FHM. Er arriveren een aantal mensen in Utopia 2. Ze hebben onder andere kleding en fotoapparatuur mee. De twee dames en de heer worden vrolijk ontvangen door Jessie en hij neemt ze mee naar de silo. Mylène en Shelley zijn opgemaakt en de twee modellen zijn er helemaal klaar voor. We gaan vandaag foto’s maken voor een profielpagina zegt Chris van het blad. Hij legt uit dat het aan de twee de taak is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, om zo een plek in het blad te bemachtigen. Stylist Fay laat vervolgens weten dat ze diverse setjes voor de dames heeft meegenomen en de dames vertrekken direct om de sexy lingerie aan te trekken. Nog wat later komen de twee het huisje. Jullie zien er mooi uit hoor zegt visagist Kimberly. Het moment is eindelijk daar, tijd voor de fotoshoot. Terwijl Shelley en Mylène hun meest sexy poses laten zien, geeft de fotograaf aanwijzingen. De andere bewoners kijken van een afstandje toe. Hoe zullen de foto’s eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *