De bewoners doen fanatiek mee aan de vierde ronde van de Utopia meerspelen

De bewoners doen fanatiek mee aan de vierde ronde van de Utopia meerspelen

De bewoners zijn eerder in teams verdeelt voor de Utopia meerspelen en elk team heeft een eigen outfit. Zo hebben sommige bewoners rode gezichten en anderen blauwe lippen. Welkom bij de Utopia Meerspelen editie nummer vier roept Hiske enthousiast als de groep zich heeft verzameld voor de steiger. De bewoners juichen luidkeels. Vervolgens legt Hiske uit dat de bewoners vandaag meer informatie kunnen winnen over de uiteindelijke prijs. Die informatie zit in die kist daar zegt ze terwijl ze de richting op wijst van het strandje. De sleutel van het slot zit in het ijsblok. Op de vijver drijven vier ijsblokken en in elk blok zit een sleutel voor het slot. De bedoeling is dat de teams vuur maken op het plateau onder het ijsblok, zodat deze smelt. Je mag alle materialen op het terrein gebruiken legt Hiske verder uit. Afvalhout, papier, hout… Het moet afvalmateriaal zijn. Het vuur mag alleen aangestoken worden met een fakkel, dus de bewoners moeten eerst vuur stoken op het strandje om de fakkel aan te steken.

Als iedereen de uitleg heeft begrepen, telt Hiske af. De bewoners vliegen over het terrein om spullen te verzamelen om vuur te maken. In een cirkel op het strandje stookt het team van Adriaan het eerste vuurtje en zijn fakkel brandt al snel. Gewapend met de fakkel en brandbaar materiaal loopt hij zich door de vijver naar het plateau met ijs. Niet veel later volgen ook de andere teams. De blokken beginnen te smelten en uiteindelijk haast Adriaan zich met de sleutel van zijn team naar de kist. In een vlotte beweging opent hij de kist. Oké we hebben een winnaar roept Hiske. Adriaan, Jessie en Andrea lezen de informatie en lijken te besluiten om de informatie niet te delen. Wat zijn de drie te weten gekomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *