Shelley en Jessie hebben onenigheid over verkregen fooi

Shelley en Jessie hebben onenigheid over verkregen fooi

Jessie staat in de silo wanneer Shelley aan komt lopen. Shelley heeft een aantal klanten gehad en wil Jessie daarom wat geld overhandigen. Hoeveel is het? vraagt Jessie. 285 volgens mij antwoordt Shelley op haar beurt. Zou je kunnen opschrijven hoe het geld precies is verkregen? gaat Jessie verder. Shelley knikt en geeft toe ook 10 euro fooi te hebben gehad. En waar is dat? vraagt Jessie. In mijn zak geeft Shelley toe. Ik vind dat je fooi zelf mag houden. Jessie is het daar niet mee eens en stelt dan ook voor om het in de groep te gooien. Interessant. Het slaat nergens op benadrukt hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *