Shelley weet vrijwel zeker dat ze nooit vrienden zal worden met Mylène

Shelley weet vrijwel zeker dat ze nooit vrienden zal worden met Mylène

Christel zit in de kappersstoel bij Shelley wanneer Christel over Mylène begint. Hoe was het om close te zijn met haar tijdens de fotoshoot? Shelley lacht. Raar voegt ze eraan toe. Christel vraagt zich af of het awkward is of het dat weer goed is tussen de twee dames. Nog steeds awkward antwoordt Shelley. Is de ruzie van gisteren weer goed vraagt Christel door. Shelley schudt haar hoofd en legt uit dat ze het er niet meer over gehad hebben. Maar dat hoeft van mij ook niet. We doen gewoon normaal, maar het is niet echt goed benadrukt ze. Christel knikt. Ik denk dat jullie nooit goede vriendinnen zullen worden. Shelley is het daar mee eens. We moeten het met elkaar doen eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *