Brandon krijgt een heel bijzonder verzoek via de mail

Brandon krijgt een heel bijzonder verzoek via de mail

Brandon is aan het werk op het Utopia 2 terrein wanneer Jens aan komt lopen. Er is een mailtje binnen gekomen zegt hij terwijl hij een print in zijn hand houdt. Het is heel tof verzekert hij. Brandon knikt en begint de mail snel te lezen. Brandon, zou je mij revalidatie willen geven? Ik een tijd geleden een zwaar ongeluk gehad en zit in een rolstoel. Ik hoop dat ik iets van je hoor. Brandon vindt het een tof verzoek. Supervet eindigt hij. Wordt vervolgt dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *