Heeft Hiske de verborgen computer ontdekt?

Heeft Hiske de verborgen computer ontdekt?

Jessie ligt afgelopen avond op bed in de boot wanneer Hiske binnen wil komen lopen. Snel pakt Jessie een kussen en houdt hem voor de achtergehouden nieuwe computer. Wat is er vraagt Jessie verschrikt. Je mag niet binnenkomen benadrukt hij. Hiske is verbaasd en vraagt zich af wat er aan de hand is. Is Chris bij jou vraagt ze door. Jessie schudt zijn hoofd en legt uit dat ze niet in de boot mag komen. Het is geheim benadrukt hij. Wanneer Hiske een tikkeltje verward wegloopt, verstopt Jessie snel de computer in de kast. Zal Hiske merken dat Jessie iets achterhoudt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *