Jens denkt dat de kans aanwezig is dat hij een relatie krijgt met Mylène

Jens denkt dat de kans aanwezig is dat hij een relatie krijgt met Mylène

Jens, Mylène en Merel zitten afgelopen avond in de silo wanneer Merel begint te vissen. Jullie zijn dus tot de conclusie gekomen dat jullie geen relatie hebben? vraagt ze. Jens denkt na. Nog niet antwoordt hij vervolgens. Merel legt op haar beurt uit dat wat niet is, nog kan komen. Maar hoe groot is die kans vraagt ze door. Jens laat weten dat de kans aanwezig is als hij vanuit zichzelf mag praten. Oh, wat leuk reageert Mylène. Dat vind ik leuk eindigt ze. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *