Kaylee en Dylan uiten hun dankbaarheid voor het meehelpen aan de tattoo shop

Kaylee en Dylan uiten hun dankbaarheid voor het meehelpen aan de tattoo shop

Dylan heeft afgelopen avond alle bewoners bij elkaar geroepen in de tattoo shop. Nou, jongens. Tof dat jullie er zijn begint hij zijn speech. En legt uit dat hij en Kaylee iedereen heel erg willen bedanken voor het meehelpen aan de shop. Adriaan, jij bedankt voor de ruimte voegt hij eraan toe. Kaylee knikt en zegt verder dat ze door Adriaan een stap dichterbij hun droom zijn gekomen. Ik wil Mylène en Franny ook bedanken voor de hulp met de muur. En Jessie jij ook bedankt voor de tips benadrukt ze. Kaylee vervolgt dat er een aantal mensen zijn die ze in het speciaal willen bedanken en ze hiervoor een kleinigheidje hebben gemaakt. Hierop haalt Dylan een aantal sleutelhangers uit zijn zak. Allereerst eentje voor Shelley zegt Kaylee. Ze heeft ons geholpen met het verven van de muur voegt ze eraan toe. Daarna is het de beurt aan Christel omdat ze het stel heeft gesteund en er voor hen is. Ook hebben we er een voor Franny en Ger. Dylan vervolgt dat ze er ook een voor Brandon en Erik hebben, aangezien de shop er zonder hen niet had gestaan. En ten slotte eentje voor Hiske omdat je het evenement met ons wil opzetten. Daarna volgt er een groot applaus.

We hebben een feiten en fabels spel wat we met jullie willen gaan spelen zegt Kaylee wat later. Dylan stelt voor om het buiten te doen. Wij noemen dan een stelling op waarbij jullie een kant kunnen kiezen, is het een feit of een fabel? De bewoners zijn enthousiast en lopen samen met het stel mee het Utopia 2 terrein op. Tattoo inkt is kankerverwekkend. Is dat een feit of een fabel? begint Kaylee. Nadat de bewoners hun plek hebben gekozen, vertelt ze het antwoord. Er zijn slechte inktsoorten op de markt en het is niet bewezen dat ze kankerverwekkend zijn. Het is dus een fabel. Nadat het spel gespeeld is gaat iedereen weer zijn eigen gang…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *