Is Hiske verliefd op Adriaan?

Is Hiske verliefd op Adriaan?

Adriaan en Shelley zitten afgelopen avond bij het kampvuur te kletsen wanneer Adriaan over hun band begint. We hebben lang niet met elkaar gesproken merkt hij op. Shelley knikt en vraagt zich af waar dat aan lag. Als je niks meer met Gerrit hebt, zoeken we elkaar op de een of andere manier op. Maar zodra je weer met Gerrit zit, zoeken we elkaar minder op voegt ze eraan toe. Adriaan legt uit dat hij haar aardig vindt en haar graag mag maar hij zich wel tweede keus voelt. Het is nooit mijn bedoeling geweest om dat zo bij je over te laten komen reageert Shelley. Ze legt uit dat ze denkt dat in het geval ze niet met Gerrit zou zijn gegaan, ze met meerdere bewoners een hechtere band zou hebben gehad. Is dit de reden waarom je de laatste tijd weer zo doet vraagt ze. Adriaan denkt na. Ik denk het wel. Maar ook dat je bepaalde afspraken niet nakomt en nooit sorry zegt.

Wat later begint Adriaan over Hiske. Volgens hem zou Hiske hebben toegegeven dat ze verliefd op hem is. Ik denk dat ze het echt meent vervolgt hij. Zou je niet op His kunnen vallen vraagt Shelley. Adriaan laat weten dat hij nooit op haar zou kunnen vallen. Ze is een maatje maar ik zou mijn leven niet met haar willen delen  En voegt toe dat Shelley degene is die hij het meest aantrekkelijk vindt en waar hij het meest voor voelt. Maar dat is geen liefde. We zouden nooit een relatie kunnen krijgen verzekert hij. Shelley denkt zeker te weten dat Hiske hem leuk heeft gevonden. Maar of dat nog steeds zo is, weet ik niet eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *