Wat vindt Gerrit van de fotoshoot waar zijn exen aan hebben meegewerkt?

Wat vindt Gerrit van de fotoshoot waar zijn exen aan hebben meegewerkt?

Andrea en Gerrit lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer de nieuweling over de eerdere FHM fotoshoot begint. Hoe vond je dat nou, Shelley en Mylène vraagt ze. Gerrit lacht. Ja, mijn twee exen. Dan doe ik het niet slecht. En voegt eraan toe dat hij Shelley van nature heel mooi vindt en Mylène dat in zijn ogen minder heeft. Maar het zijn twee mooie dames benadrukt hij. Andrea is het met hem eens. Maar vond je het niet ongemakkelijk vraagt ze door. Gerrit schudt zijn hoofd en legt uit dat hij het juist heel leuk vond. Niet veel later komt Mylène ter sprake. Ben je gekwetst? vraagt Andrea. Gerrit knikt en legt uit dat ze vreemd is gegaan. Maar dat is een bepaalde geschiedenis die ik met haar heb. Een aantal jaar geleden wilde ik het nog aanzien maar nu ben ik harder geworden benadrukt hij. Adrea vraagt zich af wat hij er van vindt dat ze nu met Jens is. Ik vind het niet heel erg antwoordt Gerrit. We hebben geen contact en spreken elkaar helemaal niet. Dus voor mij is ze er eigenlijk niet en daardoor heb ik er minder moeite mee eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *