Adriaan raad Shelley aan haar gevoelens bespreekbaar te maken

Adriaan raad Shelley aan haar gevoelens bespreekbaar te maken

Shelley en Adriaan zitten afgelopen avond nog steeds bij het kampvuur te kletsen wanneer Shelley over haar slaapplaats begint. Ik slaap niet fijn geeft ze toe. Dat komt door Jens en Mylène. Ik voel me een soort vijfde wiel maar er is niet echt een oplossing. Volgens Shelley pakt Jens haar heel vaak op dingen. Dan vraag ik waarom hij dat doet en dan antwoordt hij dat iemand de pispaal moet zijn. Adriaan stelt voor om met hem te praten. Dan zeg je dat je je af en toe gekwetst voelt door hem en je excuses wilt aanbieden voor hetgeen wat je fout hebt gedaan. Dan geef je aan dat je het fijn zou vinden om normaal in het huisje te kunnen zitten. En voegt eraan toe dat ze aan hem moet vragen wat ze kan doen om het op te lossen. Ik denk dat het je gaat helpen benadrukt hij. Zal Shelley iets met zijn advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *