Andrea vraagt Jens waarom Shelley zijn pispaal is

Andrea vraagt Jens waarom Shelley zijn pispaal is

Gerrit en Andrea zitten afgelopen avond op het terrein wanneer Jens langsloopt. Hé Jens begint Andrea. Waarom is Shelley jouw pispaal? Jens legt uit dat dit te maken heeft met het feit dat Mylène haar pispaal is. Maar is dat dan fair om twee tegen een te gaan? Dat is toch iets tussen hen vraagt Gerrit. Jens geeft toe dat er een soort woede in hem naar boven komt op het moment dat Shelley Mylène lastigvalt. Volgens mij is het een soort b*tchfight reageert Andrea. Jens laat weten dat op het moment dat ze een zakelijk meningsverschil hebben, ze zich persoonlijk aangevallen voelt. Dan denkt ze dat ik haar droom kapot wil maken voegt hij eraan toe. Andrea vraagt zich af of Jens de vrouwen niet gewoon vrij kan laten en hun eigen dingen kan laten doen. Jens knikt, maar soms wil ik wel gewoon even verhaal bij haar halen. En voegt eraan toe dat hij het gevoel heeft dat Mylène vaak de dupe is in het geval Shelley kwaad is op hem. De haat gaat dan onterecht naar haar en dat wil ik het gesprek aangaan benadrukt hij. Volgens Jens geeft Shelley om niemand anders dan zichzelf. Ik vind dat heel tragisch maar dat is wel hoe ze in elkaar steekt. Mijn emmer zit tot hier bij haar. Een hoop frustratie antwoordt Andrea. Jens knikt en geeft aan dat hij het al tegen haar heeft gezegd maar ze altijd in de verdediging schiet. Ik heb het nog niet gezien geeft Andrea op haar beurt toe. Ik kan er geen oordeel over geven benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *